Wat is flottielje zeilen?

Flottielje zeilen is een gezellige manier van zeilen, je maakt gemakkelijk nieuwe zeilvrienden en kunt veilig nieuwe vaarwateren leren kennen. Met een ervaren schipper op het moederjacht zeil je samen naar de mooiste plaatsen, baaien en havens. Je zeilt op jouw eigen zeiljacht met familie of vrienden in een kleine vloot van ongeveer 10 zeiljachten.

Flottielje zeilen

Waar kun je flottielje zeilen?

Met Tip Top Sailing bezichtig je de prachtige omgeving van de Griekse eilanden Lefkas en Corfu. Ook kun je de kraakheldere baaien en witte stranden van Kroatië ontdekken en vaar je langs de mooiste plekken van Turkije. Flottielje zeilen biedt een ontspannen en unieke belevenis voor groepen. Voor wie graag wat dichter bij huis blijft, bieden wij ook flottielje zeilen aan op de Noordzee.

Wat neem je mee tijdens flottielje zeilen?

  • Neem je bagage mee in een flexibele weekendtas of sporttas vanwege de beperkte ruimte in jouw hut. Een koffer raden we niet aan.
  • Neem goed zittende schoenen mee met witte zolen en met antislip profiel voor meer stevigheid aan boord.
  • Vooral casual, luchtige kleding en badkleding, een korte en lange broek, een shirt met lange mouwen beschermd tegen verbranden en muggen, vergeet niet een windjack, regenkleding en warme trui voor ’s avonds.
  • Denk aan een pet of hoed voor de zon.
  • Laat sieraden thuis om verlies hiervan te voorkomen.
  • Zonnebril met koortje en zonnebrandcrème.
  • Een geldig reisdocument en uw zorgpas.
  • Denk ook aan een snorkel set, vishengel of hangmat voor op de boot.
Flottielje zeilen in Europa

Vragen?

Flottielje zeilen is echt een vakantie voor het hele gezin, stellen of groepen vrienden. Met zeilen geniet je van de extreem heldere wateren, de heerlijke buitenlandse zon en de mooiste stranden. Cultuur- en natuurbezienswaardigheden zijn er volop. Heb je hulp of advies nodig over flottielje zeilen? Wij zorgen voor de zeilvakantie die bij je past. Neem dus gerust contact op via 0168 47 17 94, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om je Tip Top zeilvakantie te bespreken!