Flottielje zeilen op de Noordzee

Veel mensen kennen flottielje zeilen alleen als “vakantie onder de zon”. Maar niets is minder waar! Ook met een gehuurd zeiljacht van Tip Top Sailing kunt u mee flottielje zeilen op de Noordzee.

Aansluiten bij onze flottielje met uw eigen schip kan natuurlijk ook. Bij ons zeilt u niet als eendjes achter elkaar maar bent u altijd verzekerd van hulp of advies op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Onze flottielje begeleiding is altijd in de buurt. De flottielje zee zeiltochten van Tip Top Sailing bieden u de kans om praktijkervaring op te doen, zodat u op een later tijdstip de oversteek naar Engeland op eigen kracht kan gaan ondernemen.

Flottielje zeilen Noordzee

Een steuntje in de rug

De dag bestemming ligt vast tijdens het flottielje zeilen op de Noordzee, maar voor elk vertrek stelt u zelfstandig een planning en route op voor uw schip en bemanning. U maakt dus zelf een vaarplan, aangepast voor uw eigen schip, compleet met vertrek en aankomsttijd, stroomgegevens en alle andere relevante informatie. Indien gewenst nemen we samen met u voor vertrek uw routeplanning door, corrigeren daar waar nodig en wisselen we ervaringen uit. De tocht gaat door bij inschrijving van minimaal zes schepen en vier opstappers op het moederschip. Het maximum aantal deelnemende schepen is 10.

Verschillende routes

Elk jaar dat Pinksteren en Hemelvaart gunstig vallen in het vaarseizoen, plannen we bij voldoende animo ook een flottielje in het voorjaar. Deze kortere flottielje is perfect geschikt voor mensen die een eerste keer een oversteek willen maken. De kosten van verschillende flottielje vaartocht vindt u op deze pagina.

Noordzee flottielje zeilen

Vragen

Door onze jarenlange ervaring én enorme passie voor zeilen zullen wij altijd voor u klaar staan om u te helpen bij vragen over flottielje zeilen op de Noordzee. Wilt u meer informatie over Noordzee flottielje zeilen of wilt u direct een boeking maken? Vul dan het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte! Bij vragen mag u ons altijd bellen of mailen.