Flottielje zeilen in Turkije

Turkije heeft voor elk wat wils, of het nou een bruisend nachtleven is of juist de rust van de schiereilanden en mooie baaien. De vele archeologische bezienswaardigheden in een gevarieerd landschap met zeer uiteenlopende natuur maken een zeilvakantie in Turkije tot een droom voor menig zeiler.

Turkije

Het land wordt omringd door vijf zeeën met prachtige lange stranden en talloze beschutte baaien. Kristalheldere en azuurblauwe wateren nodigen u uit tot een verfrissende duik en de wind brengt u kalm en voorspoedig naar de plaats van bestemming. Het klimaat in Turkije is vergelijkbaar met Griekenland, soms iets warmer. Turkije kent een warme en droge zomer, de windkracht varieert meestal tussen 4 en 6. Vaak maakt een verkoelende bries het zeilen hier zeer aangenaam.

Flottielje zeilen Turkije

Vaargebied Turkije

De Lycische kust, ook wel de Turkse Rivièra genoemd, is gelegen aan de Zuidwestkust van Turkije, daar waar de Egeïsche Zee overgaat in de Middellandse Zee. Voor zeilers en zonaanbidders is de Lycische kust één groot avontuur. Massatoerisme is aan deze Turkse kust nog nauwelijks een begrip waardoor u witte stranden en prachtige baaien van dit gebied voor u alleen heeft.

Flottielje zeilen

Tijdens flottielje zeilen in Turkije is er alle tijd om in een baai voor anker te gaan om een verfrissende duik te nemen, te snorkelen of om een dorpje te bezoeken. De flottielje leiding laat je de mooiste plekken zien en assisteert met het wegvaren en aanleggen.

Flottielje zeilen Lefkas

Vragen

Door onze jarenlange ervaring én enorme passie voor zeilen staan wij altijd voor u klaar om u te helpen bij vragen over flottielje zeilen in Turkije. Wilt u meer informatie over flottielje zeilen in Turkije of wilt u direct een boeking maken? Vul dan het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte! Bij vragen mag u ons altijd bellen of mailen.