Flottielje zeilen in Lefkas

Flottielje zeilen in Lefkas is de ideale vakantie voor als u van prachtige natuur kan genieten maar ook graag op avontuur wilt! Lefkas is een prachtig groen en beschut vaargebied met tal van eilanden en haventjes. Geniet van de hartverwarmende ontvangst in de havens en dorpjes en plof neer op een van de terrassen aan de baai voor een heerlijke Griekse maaltijd.

Denk aan reisbegeleiding die je de mooiste plekjes laat zien, maar ook met raad en daad ter beschikking is als de omstandigheden net wat lastiger zouden zijn. Het betekent ook vooral veel vrijheid. Je vaart dus zeker niet de hele dag met de groep achter elkaar aan, maar hebt alle tijd en ruimte om je eigen dagprogramma in te vullen. Na de dagelijkse schippersbriefing kan je dan dus ook zelf bepalen of je al meteen het anker ophaalt en de zeilen zet, of dat je nog lekker blijft luieren en genieten in de mooie baai!

Zeilgebied

Het zeilgebied in Lefkas is een zeer gevarieerd vaargebied met meestal gematigde weersomstandigheden. De afstanden tussen de haventjes zijn niet zo groot, ideaal dus voor een vakantie met kinderen! Zowel voor de beginnende als voor de ervaren zeiler is het zeilgebied van Lefkas een fantastisch zeilgebied. Eilanden waar je gemakkelijk heen vaart zijn Meganisi, Kastos, Kalamos, Kefalonia en Ithaka.

Flottielje zeilen Lefkas

Bepaal uw eigen tempo

Bij Tip Top Sailing huur u uw “eigen” zeiljacht waarmee u zelfstandig, maar met meerdere schepen een vooraf bepaalde route vaart. Het tempo bepaalt u zelf, het is namelijk niet verplicht om strak in een lijn achter elkaar aan te varen: u maakt uw eigen keuzes en u kunt uw eigen draai aan het zeilen geven. Het voordeel is namelijk dat u ondersteuning en advies kunt krijgen van de professional die de route leidt.

Flottielje zeilen in Lefkas

Meer weten over flottielje zeilen in Lefkas?

U kunt met diverse flottieljes in Lefkas meezeilen. Mocht u hulp of advies willen over flottielje zeilen, neem dan zeker contact met ons op! Wij zorgen voor de zeilvakantie die bij ú past. U kunt ons bellen via 0168 47 17 94 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw Tip Top zeilvakantie te bespreken.