Flottielje zeilen in Kroatië

Flottielje zeilen in Kroatië is niet het eerste waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar een zeilvakantie, wat deze bestemming een verborgen schat maakt. Kroatië heeft namelijk wonderschone baaitjes en ontelbare havenstadjes. Daarnaast heeft Kroatië net als Griekenland vele kust eilandjes met parelwitte stranden en azuurblauwe wateren die de moeite waar zijn om te bezoeken.

Actief genieten

Flottielje zeilen in Kroatië is perfect voor de zeiler met genoeg ervaring om zelf te zeilen, maar nog niet toe is aan het uitstippelen van een eigen route. Het voordeel van flottielje zeilen is dat u onder leiding van een professional samen met andere zeilers de mooie en verborgen eilandjes van Kroatië leert kennen. Het enige wat vast staat is de route, de rest bepaalt u zelf.

Flottielje zeilen in Kroatië

Bepaal uw eigen tempo

Bij Tip Top Sailing huur u uw “eigen” zeiljacht waarmee u zelfstandig, maar met meerder schepen een vooraf bepaalde route vaart. Het tempo bepaalt u zelf, het is namelijk niet verplicht om strak in een lijn achter elkaar aan te varen: u maakt uw eigen keuzes en u kunt uw eigen draai aan het zeilen geven. Het voordeel is namelijk dat u ondersteuning en advies kunt krijgen van de professional die de route leidt.

Flottielje zeilen Kroatië

Meer weten over flottielje zeilen in Kroatië?

U kunt met diverse flottieljes in Kroatië meezeilen. Mocht u hulp of advies willen over flottielje zeilen, neem dan zeker contact met ons op! Wij zorgen voor de zeilvakantie die bij ú past. U kunt ons bellen via 0168 47 17 94 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw Tip Top zeilvakantie te bespreken.