Flottielje zeilen in Griekenland

Flottielje zeilen in Griekenland is de ideale vakantie voor de liefhebber van prachtige natuur en in is voor een spannend avontuur. Bekend door het fenomeen ‘eiland hoppen’, maar met veel meer mooie bestemmingen dan alleen dat, is Griekenland de ultieme zeilbestemming. Bezoek een onbewoond eiland middenin de zee of meer aan in één van de prachtige havenstadjes.

Actief genieten

Flottielje zeilen in Griekenland is perfect voor de zeiler met genoeg ervaring om zelf te zeilen, maar nog niet toe is aan het uitstippelen van een eigen route. Het voordeel van flottielje zeilen is dat u onder leiding van een professional samen met andere zeilers Griekenland en haar mooie wateren leert kennen. Het enige wat vast staat is de route, de rest bepaalt u zelf.

Flottielje zeilen Griekenland

Bepaal uw eigen tempo

Bij Tip Top Sailing huur u uw “eigen” zeiljacht waarmee u zelfstandig, maar met meerder schepen een vooraf bepaalde route vaart. Het tempo bepaalt u zelf, het is namelijk niet verplicht om strak in een lijn achter elkaar aan te varen: u maakt uw eigen keuzes en u kunt uw eigen draai aan het zeilen geven. Het voordeel is namelijk dat u ondersteuning en advies kunt krijgen van de professional die de route leidt.

Flottielje zeilen in Griekenland

Meer weten over flottielje zeilen in Griekenland?

U kunt met diverse flottieljes in Griekenland meezeilen. Mocht u hulp of advies willen over flottielje zeilen, neem dan zeker contact met ons op! Wij zorgen voor de zeilvakantie die bij ú past. U kunt ons bellen via 0168 47 17 94 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw Tip Top zeilvakantie te bespreken.