Flottielje zeilen in Corfu

Corfu is het noordelijkste eiland van de Ionische eilandengroep aan de westkust van Griekenland. Corfu is het perfecte beginpunt voor een ontdekkingsreis op de Ionische Zee. Rond Corfu kunt u genieten van  beschutte zeiltochten langs de kust maar ook van meer avontuurlijke routes over open water. Het eiland telt talloze pittoreske dorpjes en prachtige baaien en is daarmee een ideale locatie voor uw zeilvakantie in Griekenland.

Het zeilgebied

De bekende Ionische eilanden van Griekenland staan bekend om hun ontspannen eilandcultuur en betoverende landschappen, heerlijke stranden en warme, heldere wateren. Op Corfu zijn er diverse stranden om te ontspannen, indrukwekkende kastelen om te bezichtigen en in de omstreken vind je eilanden met een rijke natuur. De haventjes waar u langs zeilt zijn knus, authentiek en over het algemeen verre van toeristisch. Wij noemen dit ook wel het ‘echte’ Griekenland.

Flottielje zeilen Corfu

Verwachtingen

Tijdens onze flottielje zeiltocht in Corfu nemen wij u mee op avontuur door het prachtige vaargebied rondom Corfu. Elke week varen we een andere route dus de route ligt op voorhand niet vast. We weten dus nooit waar we vooraf terecht komen en dat is voor ons echt een ultiem avontuur! Daarnaast staan wij zeker open voor speciale wensen.

Planning

Onze zeilweken lopen van zaterdag tot zaterdag. Wij varen voor het eerst uit op zondag. Vrijdagnamiddag zijn we dan weer terug in Gouvia Marina. Wanneer u kiest voor twee weken dan zorgen we voor een leuke weekendstop en kunt u ‘vrij zeilen’ of heerlijk genieten van de levendigheid in en om de thuishaven van Gouvia Marina. Het Griekse vaarseizoen loopt van eind april tot eind oktober. Tijdens het hoogseizoen varen we gedurende een periode van vijf weken een afwisselend flottielje programma. Bekijk zelf de afvaartdata voor flottielje zeilen in Corfu voor het komende seizoen.

Flottielje zeilen in Corfu

Vragen

Door onze jarenlange ervaring én enorme passie voor zeilen staan wij altijd voor u klaar om u te helpen bij vragen over flottielje zeilen in Corfu. Wilt u meer informatie over flottielje zeilen in Corfu of wilt u direct een boeking maken? Vul dan het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte! Bij vragen mag u ons altijd bellen of mailen.